CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
tegurlah aku kerana dalam setiap teguranmu itu pasti terselit seribu satu hikmah yang pasti bisa menunjukkan sinar kepadaku...

Waktu Persekolahan

Cuti Cuti Cikgu 2014!


Saturday, August 1, 2009

happy friendship day!!!

assalamu'alaikum...

hari ni, ejat mengingatkan aku akan hari persahabatan sedunia. terus sahaja kurasa bersemangat!! terus sahaja ku dail no thahar. wlaupon aku bakal menduduki exam pagi tadi, sempat sahaja aku call die. ucapan terus sahaja d luahkan. mr thahar, happy friendship day. thanks 4 being my fren=). sngt2 bahagia. after a while, he sent me a msge. sngt2 sweet msge tu dan sngt2 bermakna bagi aku. once again, thanks. tiba2 aku teringat mr s. i called him but he didn't answr. tido barangkali. ku abaikan sahaja. then he sent me a msge.. tekaan ku btol. bru sahaja bangun. i asked him whthr i can call him or not but he answrd no. hmm.. sdih tol. then ku x putus asa. aku juz asked him 2 remind me whnvr i can call him back. smpi ke malam, jwpnnye ttp x boleh. sbnrnye aku sngt sedih. even i'm telling him i'll sit for exam, he said nothing. entah la. is he my friend?? is he d 1 dat i can call as friend?? is he d 1 dat i support d most?? is he d guy dat i treat like my own brother?? is he d real one?? ah. entah la. mngkin aku sahaja yang bodoh. buat yang membaca, aku tau de yang kenal die. aku bukan nak malukan die. aku juz luahkan je pe yang aku rase. kalo korang rase aku melampau, lantak r. after i thnk thoroughly, i've dcdd to juz ignore him. i thnk diz is d last dcsion. i hope so. stop la mntk maaf dgn aku. ko dh bnyk buat aku sedih. maybe i don't need u anymore. i've ejat, thahar, dayah n nedd to cheer me up. so plez. stay away from my life. ko abaikan jela smue msj yang aku kasi kat ko. ko x layak pon jd kwn aku dan buat aku jd mcm org bodoh. ko bukan kawan yg baik bg aku. i don't need you to stay by me. plez. go away. dan yang paling penting, jangan cari aku lagi kalo ko de mslh. time happy ko lupakan aku, time sedih datang la cari aku. elok nor la perangai ko tu. entah kenapa hati aku ni lmbut sngt dgn ko. people around me keep saying dat i'm stupid. stupid bcoz of u. even dayah, everytime she'll say, " piah, ko ni kan, bodoh btol. kalo aku dh xde rse kesian kat mamat tu. ko ingt x lagi pe yg die dh buat kat ko?? aku xtau la knape dgn ko nih" . smpi bgtu skali. bestfren aku sndri pon ckp aku bodoh. haiz. tp btol la. aku mmg bodoh. x slh pe yg dayah ckp. mebi kali ni aku nekad. smga hati aku x berubah. smga hati aku dah x kesiankan ko. no ko pon aku dh delete. tp tu la. msh dlm memori minda aku. nnti2 la aku clear up smuenya. ah. banyak lak bicara psl die. hahaha.

sy sngt rindu kwn2 sy!!!!! emana, nabilah, laila... i miss u soooooooo!!!!!!!! ingin ku peluk mereka!! ejat, nedd, thahar: kamo la sahabat aku=). buat sahabat baru, amirul, aku nak kucing ko!!!!! hahahhaha! sngt comel!! em, slmt mnjdi shbt sy=). nnti dah jd penulis berjaya, jgn lupakan aku lak. kih3. smga impian ko tercapai=). buat teman2 yang lain: dell, ct, qurain, udin, heidi, wanpis, donat, dila, ira, ada, affzan, azreen, amirah, adilah, ain, mun, faz, opa, coot, aklili, aimi, amal, kak bahijah, kak hafizah, kak cakmi, kak nurul( kakak sndri),+ nama2 yang x d sebut.. aku syg korang=). xkan terputus persahabatn kita selagi kita menginginkannya. wlaupon jaoh d mata, ttp d hati. wlaupon sepi tnpa berita, ttp ku ingati. selamat hari persahabatan ku ucapkan=). smga persahabtan kita smua indah dlm jagaanNYA dan keranaNYA=).


(n_n)selamat hari persahabatan(n_n)

2 comments:

aimi amush said...

konflik dengan orang yang saya kenali ke?

A.F.I.A.H said...

hmm.. entah la. mungkin anda lebih mengenali dia. i love him. so plez, take care of him.