CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
tegurlah aku kerana dalam setiap teguranmu itu pasti terselit seribu satu hikmah yang pasti bisa menunjukkan sinar kepadaku...

Waktu Persekolahan

Cuti Cuti Cikgu 2014!


Tuesday, December 8, 2009

gathering kami=)

bismillahirrahmanirrahim...
lupa sahaja aku untuk aku postkan d sini.
kami( akhmal, nedd, ejat dan penulis) bakal b'gathering kat Berjaya Times Square aka TS pada 15hb Disember ni.. jadi tunggu la post pasal gathering kami yep! lalalala~
dengan izin Allah, dan d permudahkanNya, dapatlah kami jumpa nnti.. InsyaAllah...

p/s: ku dengar gathering famili ceria pun bakal d adakan pada hari tersebut gak. hohoho~

2 comments:

fatin nazihah ashari said...

salam. woh bestnyeee nak join bole x bole x?

ke ni private gath korg berempat je? :D

A.F.I.A.H said...

wslm... jiha, ku xleh nak putuskan gak. jadi, silalah anda utarakan soalan tu kepada kami berempat. seperti yang tersenarai dalam entri d atas. lol~

p/s: ku x kisah. tp xtau la kalo ade yg kisah. hohoo~