CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
tegurlah aku kerana dalam setiap teguranmu itu pasti terselit seribu satu hikmah yang pasti bisa menunjukkan sinar kepadaku...

Waktu Persekolahan

Cuti Cuti Cikgu 2014!


Wednesday, July 8, 2009

D.I.A.M

dengan nama ALLAH yang MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG


Atas sebab2 tertentu yang aku malas nak elak dan tak dapat nak elak(sebenarnya kemalasan), entri baru untuk blog ni hanya akan d post kembali pada bulan 8. sekian=). terima kasih untuk sokongan anda x).ASSALAMU'ALAIKUM..

P/S :
1)PIAH IS HAVING A GREAT TIME=). LALALA~


2)HARI NI AKU BELI BUKU MOTIVASI CMNE NAK JADI WANITA YANG BAHAGIA.INGAT NAK BELI BUKU LA TAHZAN TAPI ENTAH LA. TANGAN AKU TERUS MENCAPAI BUKU TU=). LOL~

3)DAH SELESAI DUA KUIZ PAGI TADI. DARI PUKUL 8- 12 N SERIUS. SAYA XLEH BERNAFAS DENGAN SEMPURNA. BANYAK KALI AKU TARIK NAFAS TAPI X LEPAS2 GAK. TAPI ALHAMDULILLAH, KUIZ ITU 'SERONOK'.NGEE~

4)SAYA DAH NAK CUTI. SANGAT GEMBIRA. SANGAT RINDU FAMILY. SANGAT RINDU RUMAH. EVERYTIME TENGOK GAMBAR MESTI AIR MATA MENGALIR. LALALA~BANYAK BENDA NAK WAT TIME CUTI. HARAP2 CUTI SEMINGGU NI SEMPAT HANGOUT NGAN DAK2 NI. INSYAALLAH.

5)TARIKH MIDSEM EXAM SAYA:-
10 JULAI; CHEMISTRY2
13 JULAI; MATHEMATHICS3
17 JULAI; PHYSICS 2

6)TENGAH RASA MOTIVATED

7)DAH OKE DENGAN BILIK. MENERIMA SEMUA NI DENGAN HATI YANG TERBUKA. TO THAHAR, THANKS. LA YUKALLIFULLAHUNAFSAN ILLA WUS'AHA=). SAYA MAMPU! INSYAALLAH.

8)TIKET X BELI LAGI. KAUNTER HANYA D BUKA HARI NI DAN ESOK SAHAJA. YANG PASTI, SAYA SELALU BEGINI BILE NAK BALIK. HAHAHA. RASE NAK BALIK BUKAN MAIN KUAT TAPI BELI TIKET MALAS. LY ITU JAOH OKE. HAHAHHA. (nmpk sngt malas).

9)TALIAN TELEFON SAYA MUNGKIN TIDAK DI AKTIFKAN TIME CUTI NANTI. TO THOSE YANG NAK MESEJ AKU, KALO AKU RAJIN, AKU BALAS LA MESEJ KORANG. SESUNGGUHNYA CUTI SAYA HANYA SEMINGGU DAN SAYA KENA MEMANFAATKANNYA DENGAN MEMBAHAGIAKAN HARI SAYA INIX). JANGAN KACO! HEHE=).

10)DAH HABIS MEMBEBEL. HAHAHHA.TATA

XP.

-RUNHAIFA90 IS OFFLINE STARTING FROM DIZ MOMENT-

No comments: