CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
tegurlah aku kerana dalam setiap teguranmu itu pasti terselit seribu satu hikmah yang pasti bisa menunjukkan sinar kepadaku...

Waktu Persekolahan

Cuti Cuti Cikgu 2014!


Friday, July 3, 2009

telefon baru=)


alhamdulillah... sy dpt fon baru!! sony ericsson w350i. electric black=). lol~ tp x ske r gna sony.. lecceh. dh r x lawa sngt die nye featured menu tp sbb d lengkapi ngan function yg ok, ok la... nokia ttp d hati=). ape ye nk cite pasal fon ni?? hmm... xde pape yg special pon. sy lebih menghargai fon nokia yg lama. syg sngt3. asalkan dpt mesej ngan kol orang sudah.. tu la misi utama aku nak de hp. yg lain, x kisah pon... btw, kalo sape2 yang baca post ni.. secara tepatnye kawan2 aku, sila hit aku nye no ye. aku lost no korang la.. adeh.. nedd, ejat, akhmal, mind, melon, mirul.. sape lagi ye?? banyak la gak no yang aku xde. alahai~

8 comments:

Nurul_Zaty said...

wah..piah
ko de fon bru.
sony lak tu..
geng ar kite..hee

Thahar said...

ceh, blagak tol..
haha..

Thahar said...

ceh,blagak tol..
haha..aku pon sony gak..
ni yg nak tunjuk nih..
haha..

A.F.I.A.H said...

huhu... terpaksa ada. erk.. xmo msok geng sony. nak nokia gak!! wee~ sbb ratio fon aku 2 nokia : 1 sony. huargh3!

crixerity said...

wah...lawa sony kau..
mana keypad dia??
hurm..

A.F.I.A.H said...

thahar : bile mase lak aku berlagak. aku cuma nak berkongsi kegembiraan ngan korang. cewah!! hahaha.

mirul : thanks=). keypad die kena curi. lol~ ade d sebalik tabir.. hehehe=)

nedd said...

sama ngn fon kita lah....huhu..mirul..fon ni keypad tersembunyi...

A.F.I.A.H said...

nedd, terima kasih kerana menjawab persoalan si mirul tu. ngee~